Menu Index Nieuws CD-productie Omroepproductie Opnameleiding Bloomline Studio & Steinway D Grand Postproductie CD/DVD-service Salvage & Expertise Bloomline.net, the Network of Independent Artists Webcasting Bedrijf Contact Download
Bloomline Coryphée / Natuurlijke muziekopname, productie & faciliteiten
CD/DVD-service

Als officiëel vertegenwoordiger van Sony DADC Austria GmbH biedt Bloomline Coryphée u de mogelijkheid om uw productie met de hoogst mogelijke kwaliteit te laten persen. Sony DADC is ISO-9002 en ISO-14001 gecertificeerd en is met een productie van meer dan 500 miljoen CD's en DVD's per jaar 's werelds grootste producent op dit gebied. Bloomline Coryphée is de grootste 'klassieke' afnemer van DADC na Sony Music.

Beter dan het origineel
Onze CD's zijn zowel technisch als gehoormatig beter dan de premaster-CD. Verantwoordelijk hiervoor zijn het door Sony DADC in eigen huis ontwikkelde glassmasterings-procédé waarbij dubbele 'reclocking' wordt toegepast, en het gebruik van zeer nauwkeurige Super Audio CD (SACD)-persmachines. De mechanische kwaliteit waarborgt zeer lage fout- en 'jitter'-waarden en dit resulteert in een onovertroffen geluidskwaliteit.

Door de grote nauwkeurigheid van het persingsprocédé is onze service uitstekend geschikt voor 'audiofiele' producties.

Premastering
Bloomline Coryphée is één van Neerlands oudste en meest ervaren gebruikers van het Sonic Solutions editing-systeem. In combinatie met de Sony CDW-900 CD-schrijver maken wij echte PMCD's, een kwalitatief beter en veiliger alternatief voor de alomtegenwoordige Reference-CD. U bent echter niet gebonden aan onze masteringfaciliteiten, dus u kunt ook een elders vervaardigde premaster aanleveren voor uw productie. We accepteren WORM en DDP.

Artwork
Wilt u zelf artwork aanleveren, of artwork laten ontwerpen door een grafische studio van uw keuze, dan kunt u dit op film of electronisch (Quark, CorelDraw, InDesign, Illustrator) aanleveren.

Alle artwork, electronisch of op film aangeleverd, moet voldoen aan de specificaties van Sony DADC, die u kunt vinden op de Download-pagina.

DTP
Beschikt u over een ontwerp, maar niet over de faciliteiten om uw artwork vorm te geven, dan Bloomline Coryphée de DTP voor u verzorgen.

Online CD-prijscalculator
Met de CD-prijscalculator berekent u in milliseconden online de kosten van uw order.

SACD, DVD-ROM, CD-ROM, CD-Extra, DVD-Video
Wij verzorgen state of the art pre-mastering en persing van alle gangbare mediaformaten.

Download handboeken, sjablonen en logo's
Op de download-pagina vindt u handboeken met drukwerkspecificaties, sjablonen in QuarkXPress en PDF, en logo's voor op het cd/dvd-label.

Leveringstermijn
De standaard leveringstermijn bedraagt 10 werkdagen voor een nieuwe bestelling, 7 werkdagen voor een nabestelling.

Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van de Express Service (5-7 werkdagen).

Auteursrechten
De auteurswet bepaalt dat u over een bepaald deel van het repertoire auteursrechten verschuldigd bent. In Nederland moet voor iedere cd-productie toestemming worden verkregen van de stichting BUMA/STEMRA in Amstelveen.

Voordat u ons opdracht tot persing geeft, heeft u een schriftelijk bewijs van toestemming van STEMRA nodig. Indien u wenst kunt u ons opdracht geven om de auteursrechten in uw naam met STEMRA af te wikkelen.

U kunt het Stemra-formulier "Aanvraag voor toestemming productie in eigen beheer" (PDF) hier downloaden.

Foto's: Sony DADC Austria


Meer informatie

Wilt u meer informatie, dan kunt u vanzelfsprekend altijd even contact met ons opnemen; per telefoon: 078 673 6474 of per e-mail: office@bloomline.nl .


©2000 Bloomline Coryphée v.o.f.